Kompar

Kompar är en låneförmedling av företagslån som drivs av företaget 138an Group AB med säte i Stockholm. Grundarna har egen erfarenhet av hur svårt det ibland kan vara att hitta finansiering.

Genom att erbjuda en smart och enkel låneförmedling hoppas de att entreprenörer och företagare ska kunna lägga mer tid på det de är bra på som får företaget att växa istället för att kämpa med låneansökningar och att hitta finansiering för tillväxt.

Företagslån på upp till 7 miljoner kronor

Kompar samarbetar med många olika långivare som kan bevilja lån på upp till 7 miljoner kronor som mest. Bland anslutna företagslån finns bland annat Marginalen Bank, Qred, Kronan Finans, Capcito och Toborrow.

Det funkar på så sätt att du som företagare anger hur mycket du behöver låna i ett formulär som tar cirka 2 minuter att fylla i. Handläggare hos Kompar hjälper sedan till och matchar dig med ett lån inom 24 timmar. Om du behöver rådgivning erbjuds det gratis utan kostnad.

Alla typer av företagsformer kan ansöka – aktiebolag, enskild firma, handelsbolag och kommanditbolag. Det finns heller inget krav på företagets storlek eller ålder så både du som är gammal i gemet eller nykläckt företagare kan vända sig till Kompar för finansbehovet.