Bank Norwegian privatlån och kreditkort

Gillar du att resa? Då vet du säkert att Norwegian är ett flygbolag med låga priser. Bank Norwegian är banken som erbjuder privatlån och ett kreditkort som du samlar Cashpoints med.

Bank Norwegian är banken som har det högsta privatlånet du kan teckna i Sverige idag. Ett annat erbjudande som sticker ut är kreditkortet helt utan årsavgift.

Privatlån från Bank Norwegian upp till 600 000 kr

Privatlånet som Bank Norwegian erbjuder är ett s.k. blancolån där du kan låna pengar till vad du vill utan att ställa något i säkerhet. För att få låna måste du uppfylla vissa minimikrav. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Du måste vara minst 23 år och vara folkbokförd i Sverige sen minst 3 år.

Du kan låna mellan 5 000 och 600 000 kr och din låneansökan skickar du in via deras hemsida. Du svara på några enkla frågor och fyller i dina uppgifter. Efter att Bank Norwegian gjort en sedvanlig kreditprövning får du svar.

Räntan sätts individuellt och är rörlig, för närvarande från 6,99% – 22,99%. På mindre lån upp till 25 000 kr tas ingen uppläggningsavgift. På belopp över det tas en avgift om 149-399 kr ut beroende på privatlånets storlek

Ytterligare en avgift som läggs på är en administrativ månadsavgift om 19 kr per månad. Det gäller dock bara på lån över 15000 kr.

Lånet kan signeras och godkännas via Internet om du har BankID/e-legitimation. Har du mobiltelefon kan du slutföra hela låneansökan via mobilen.

Läs mer om privatlånet här:
https://www.banknorwegian.se/Lana-Pengar

Kreditkort utan årsavgift

Bank Norwegian har ett kreditkort som har många fördelar och som dessutom är helt utan årsavgift. Den som sköter sina betalningar i tid kan ha ett kreditkort på upp till 150 000 kr helt utan kostnad.

Alla inköp samlas på en faktura och betalas månadsvis. Ta för vana att alltid betala i tid om du vill undvika kostnader helt med kreditkortet. Den effektiva räntan för den som skjuter upp en betalning är 21,93% (senast kontrollerat 18/3 2023).

Samla Cashpoints på varje köp med Bank Norwegians kreditkort

Du som brukar resa med Norwegian kanske känner till deras bonussystem där man får Cashpoints. Dessa poäng kan användas när som helst för att boka en hel resa eller som delbetalning av en resa. Man behöver alltså inte vänta tills man uppnått en viss summa för att kunna använda poängen.

Varje gång man handlar med Bank Norwegians kreditkort får man Cashpoints. Använder man kortet vid bokning av flygresor hos Norwegian får man upp till 10% Cashpoints. På alla andra transaktioner får man 0,5% av köpessumman i Cashpoints. Bokningar hos andra flygbolag ger dock inga Cashpoints.

Flera fördelar med Norwegians kreditkort

Förutom att kortet är utan årsavgift finns det flera fördelar med kortet.

  • ingen avgift på kontantuttag utomlands
    • reseförsäkring och avbeställningsskydd inkluderat
    • CashPoints på alla köp
  • Upp till 6 veckors räntefri kredit

Läs mer om kreditkortet och det aktuella erbjudandet på Bank Norwegians hemsida.