MyLoan

Insplanet är stora inom försäkringsförmedling och har länge erbjudit en enkel och smidig tjänst för att jämföra olika försäkringar. Nu har man via tjänsten MyLoan skapat en möjlighet att hitta bästa möjliga lånet också.

Flera låneofferter från olika banker inom 24 h

För att få förslag på olika lån börjar man med att fylla i ett formulär på hemsidan. Man kan ansöka både om det gäller att lösa befintliga lån/krediter och tecknande av ett nytt banklån. Personuppgifter, sysselsättning, månadsinkomst och en del andra uppgifter ska också fyllas i.

När man skickat iväg en förfrågan gör MyLoan en kreditupplysning hos UC och tar därefter in offerter från flera olika låneinstitut. En fördel jämfört med att själv kontakta bankerna är att det endast görs just en kreditförfrågan oavsett antal banker som lämnar offert.

Ansökningar gäller privatlån på mellan 10 0000 – 500 000 kr

MyLoan kampanj

Du kan vända dig till MyLoan om det är ett privatlån du är ute efter på minst 10 000 kr. Maxbeloppet du kan ansöka om är 500 000 kr, men det är bankerna som bestämmer hur mycket de vill bevilja. Din kreditprövning och din ekonomiska situation avgör hur mycket du kan låna.

Återbetalningstiden kan variera från minst 2 år upp till 12 år som maximalt. Vill du lösa ditt lån i förtid kan det göras utan extra kostnader.

Om du har betalningsanmärkningar eller en skuld hos Kronofogden kan du INTE ansöka om lån via MyLoan.