MyLoan24

MyLoan24 är en onlinejämförelsetjänst som ägs av det danska företaget Karman Connect A/S som även vänder sig till låntagare i Sverige. De har arbetat med lånejämförelser sedan 2014 och har sitt säte i Århus. Intervallet på lån du kan jämföra är från 3000 kr upp till 600 000 kr med en löptid på mellan 12-180 månader.

MyLoan24 hämtar låneofferter från olika banker

För att få förslag på olika lån börjar man med att fylla i ett formulär på hemsidan. Du kan ansöka både om det gäller att lösa befintliga lån/krediter eller tecknande av ett nytt banklån. Personuppgifter, sysselsättning, månadsinkomst och en del andra uppgifter ska också fyllas i.

De grundläggande kraven för att kunna ansöka och låna pengar genom MyLoan24 och dess anslutna banker och kreditgivare är:

  • Du måste vara minst 18 år gammal
  • Du får inte ha en registrerard skuld hos Kronofogden
  • Du måste vara skriven i Sverige

Räntan du erbjuds genom My Loan 24 bedöms individuellt. Det är din kreditupplysning som bankerna använder för att göra en utvärdering av din personliga ekonomi.

På veckodagar svarar de flesta banker inom 24 timmar. Vanligtvis kan mindre lånebelopp godkännas direkt. Under helgdagar varierar svarstiden mellan olika långivare.