Tact Finance och Saldo lån

Med verksamhet i Sverige och Finland erbjuder Tact Finance AB olika typer av lån. De heter alla SALDO och är lite olika typer av konsumentkrediter:

  • Saldo Lån
  • Saldo Kredit
  • Saldo SMS Lån

Högkostnadskredit, varningssymbolDet här är en högkostnadskredit. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Saldo SMS Lån och Saldo Kredit

Den som behöver låna mellan 1 000 och 5 000 kr kan använda sig av lånet som Tact finance kallar för Saldo SMS Lån. De har även lanserat en annan lånetjänst som heter Saldo Kredit där man kan ha tillgång till en kredit på mellan 1 000 och 20 000 kr.

Låneprocessen har Saldo automatiserat så att det ska gå så fort som möjligt. De skriver på sin hemsida att man oftast får svar inom några minuter.

Tact Finance använder inte UC för kreditupplysning utan hämtar uppgifter från Bisnode istället. För att kunna beviljas ett lån ska man uppfylla vissa kriterier på kreditvärdighet. Alla långivare har en skyldighet enlig lag att ta kreditupplysningar på sina ansökanden.