Compricer

Compricer är en onlinetjänst för jämförelser av viktiga saker i din privatekonomi. Sajten används t.ex. för att hitta bästa bolånet, billigaste bilförsäkringen, smartaste kreditkortet eller bästa elavtalet. Det finns också möjlighet att låta Compricer leta efter det bästa privatlånet som passar dig.

Compricer är en låneförmedlare och din låneansökan skickas till flera anslutna banker. En fördel med detta är att du bara behöver göra en ansökan, vilket sparar dig tid men skapar också bara en förfrågan hos UC.

Efter att du fyllt i låneansökan behöver du bara vänta på att Compriser ska ha fått in svar från alla banker som är villiga att ge dig ett bud. Därefter kan du i lugn och ro läsa igenom de olika låneförslagen.

Compricer jämför privatlån

Är Compricer oberoende eller beroende?

Man kan inte säga att det Comprizer erbjuder är en helt oberoende förmedling av flera orsaker. Dels är ju inte alla banker och låneinstitut anslutna. Några av bankerna är:

Wasa Kredit, SEB, Marginalen Bank, MoneyGo, Big Bank, Svea Ekonomi, GE Money Bank, Resurs Bank.

Sen finns det ju en ekonomisk kompensation som Compricer erhåller vid förmedling. Att det finns ekonomiska incitament och att verksamheten är vinstdrivande gör att det inte är helt oberoende. Utan intäkter, ingen verksamhet. Men det här gäller ju alla aktörer som driver låneförmedling.