Finns det gratis kreditkort med bonus?

Ja, det finns flera alternativ av gratis kreditkort med bonus att välja bland. Vilket som är bästa kreditkortet just för dig beror på din livssituation och intressen.

Exempel på gratis kreditkort med bonus

Bank Norwegian har ett kreditkort som är gratis och där man får poäng som kan användas till att betala resor med hos flygbolaget Norwegian. Man behöver inte komma upp i en viss nivå för att byta in poängen. Varje poäng motsvarar 1,1 kr som betalmedel och när man bokar en resa kan man betala hela flygbiljetter eller delar av den med sina bonuspoäng.

Genom OKQ8 medlemsförening kan man ansöka om ett kreditkort utan årsavgift. Poäng insamlas dels på OKQ8, men också på inköp i andra butiker. En gång per år betalas bonusen ut genom en check som man kan använda hos din lokala OKQ8-handlare. Exakt hur mycket återbäring man får beror inte bara på dina inköp utan också hur det gått för din OKQ8-förening.

Även Statoil har ett bonuskort utan årsavgift. Förutom bonus på alla inköp får man också 0,15 kr i rabatt på varje tankad liter drivmedel. Tankar man över 1000 L per år får man dubblerad bonus.