Re:member flex – ett kreditkort utan årsavgift

remember-flex-kreditkortRe:member flex är ett betal- och kreditkort som man inte betalar någon årsavgift för. Du kan till och med ansöka om ett extra kort för någon i familjen, även det kortet utan kostnad. Krediten är räntefri upp till 56 dagar.

OBS! För att helt slippa löpande avgifter när du använder kortet, se till att anmäla dig för e-faktura. Pappersfakturor kostar nämligen 29 kr per avi.

Kortet är anslutet till MasterCard och fungerar på miljontals ställen världen över. När du använder kortet för handel i andra valutor än SEK får du betala 1,75% i valutapåslag.

Ansökningskrav för Re:member flex

För att ansöka och få kreditkortet beviljat måste man uppfylla ett antal krav.

  • Du måste vara minst 20 år
  • Du måste ha minst 100 000 kr i deklarerad årsinkomst
  • Du får inte ha några betalningsanmärkningar

På Kortwebben hanterar du kreditkortet

Den som har ett kreditkort från re:member kan hantera kortet online via Kortwebben. Där kan man bland annat se kortsaldo, transaktioner och utnyttjad kredit. Som kund kan man utföra olika saker där också som t.ex. ansöka om höjd kredit, lägga upp delbetalning, göra betalningar och lägga till kortförsäkringar.

Åtkomst till Kortwebben har man genom en kod eller med BankID.

Flex är ett kreditkort med individuell ränta

De allra flesta kreditkort har en och samma ränta för alla kortinnehavare. Den som har ett re:member flex kreditkort har en individuellt satt kostnadsränta. Den kan variera från 9,74% – 24,74 %. Ränta betalas endast då man inte betalar den fakturerade kortskulden fullt ut.

Läs vidare