Bank Norwegian Cashpoints på anabola steroider

Ett kreditkort som blivit väldigt populärt här i Sverige är Bank Norwegians kreditkort. En stor anledning är att kortet är utan årsavgift och att reseförsäkring ingår när man betalar sin resa med kortet, oavsett om man reser med flygbolaget Norwegian eller inte. Alla som har Norwegians kreditkort kan också samla poäng – Cashpoints.  Det senaste är att man nu kan samla extra mycket cashpoints på nätet.

Flygbolaget Norwegian var nyligen i etern på grund av piloternas strejk mot aktuella arbetsförhållanden. Bank Norwegian är ett helt eget bolag även om det finns starka kopplingar mellan företagen. En koppling är Bank Norwegians kreditkort utan årsavgift som finns i fler och fler svenska plånböcker.

Tjäna Cashpoints och betala din nästa flygresa

Varje gång man använder kreditkortet får man s.k. Cashpoints. Hur många man får per spenderad krona är lite olika beroende på var man använder kortet. Här är de standardexempel på återbäring som fås:

  • 2% på LowFare flygbiljetter med Norwegian
  • 1% på varuköp i alla fysiska butiker och nätbutiker över hela världen

Men det finns sätt att tjäna extra mycket cashpoints med Norwegian Reward. I samlingen eShop finns över 200 svenska och utländska nätbutiker. När man handlar i dessa kan man sätta växla upp återbäringen några snäpp och få ända upp till 10% Cashpoints.

Förutom att man får extra poäng förekommer det även andra erbjudanden som fri frakt. Det finns med andra ord en hel del pengar att spara. Eftersom så många svenska nätbutiker finns representerade är det stor chans att dina favoritbutiker finns här. Om, så är det verkligen stor idé för dig att skaffa Bank Norwegians kreditkort.

Nästan alla flygbolag har ett eget bonusprogram eller är anslutet till något nätverk av bonussystem. En fördel hos Norwegian är att man kan omsätta sina intjänade poäng oavsett hur många man samlat ihop. Hos SAS till exempel måste man nå över 12.000 poäng för att kunna boka en bonusresa.

Så fort du har 1 Cashpoint hos Norwegian kan du använda poängen som betalmedel. Varje Cashpoint ger 1 kr i rabatt på flygbiljetten. Man kan betala hela resan med Cashpoints eller delar av den och betala resten med kreditkortet.

Cashpoint Tracker ser till att du inte missar möjligheterna

Det kanske inte sitter i ryggmärgen att man ska gå in på Norwegians sajt så fort man ska shoppa. Därför finns Cashpoint Tracker, ett program man installerar som håller koll åt dig. När du går in på en butik som är ansluten till bonussystemet så visas eShop-ikonen överst på sidan. Ett klick på ikonen och Cashpoint Tracker är aktiverad så att ditt köp registreras för extra bonuspoäng.

Just nu får den som skaffar kortet 275 Cashpoints bonus på första köpet, oavsett köpesbelopp. Det räcker till en inrikes flygresa på lågpris.

banknorwegian-kreditkort
Läs mer om kortet och Cashpoints här