Loans.se

Förmedlaren Loans.se drivs av Enklare Ekonomi Sverige AB, ett företag som har tillstånd från Finansinspektionen avseende förmedling av konsumentkrediter och försäkringar. Deras kontor ligger på Skeppargatan 26 i Stockholm och kundservice svarar på frågor varje vardag mellan 9:30 och 17.00. Till Loans.se vänder sig låntagare som vill förenkla processen med att hämta in låneofferter, genom att få många på en gång.

Loans.se logotyp

Typen av lån som Loans jobbar med är privatlån och mindre lån på mellan 5000 kr och 600 000 kr som du kan låna i upp till 12 år. När man ansöker om ett lån kommer de att skicka ut förfrågningar till anslutna partners (39 st var anslutna 1 juni 2023). Om du väljer att ta ett av låneerbjudandena du får tjänar Loans pengar genom provision. För dig som låntagare kostar det inget extra och du sparar tid genom att bara behöva göra en ansökan. Hela ansökningsprocessen är digital och signeras med BankID.

Ett sätt att ta reda på om andra är nöjda med Loans.se och deras tjänst är att läsa recensioner. På Trustpilot hade företaget Enklare över 6000 omdömen den 1 juni 2023 och snittbetyget var 4,7 av 5,0 vilket är mycket högt.