Enklare Ekonomi

Enklare Ekonomi Sverige AB, kort ”Enklare”, är en ekonomitjänst för personer som vill samla lån, jämföra lån och få bättre privatekonomi. Det är en kostnadsfri tjänst där man kan förenkla låneprocessen.

Enklare är låneförmedlare åt flera banker

Enklare är en interaktionsyta mellan dig som låntagare och banker/kreditgivare. Processen inleds genom att du ansöker om ett lån via deras hemsida. Samarbetande banker får sedan möjlighet att ge låneofferter som du får ta ställning till.

Du kan låna mellan 5 000 kr och 600 000 kr med en återbetalningstid på mellan 1-20 år. Du kan använda pengarna till vad du vill. En del använder de för att betala av många smålån med höga räntor för att få lägre månadskostnad. Andra tar lån för att renovera bostaden eller investera i framtiden.

Enklare Ekonomi gör en kreditupplysning på alla ansökanden genom UC. Även om det är många banker som ger förslag på lån, blir det bara en UC-förfrågan.

Anslutna banker till Enklare Ekonomi

Vilka banker som Enklare samarbetar med ändras med tiden. I november 2019 var detta några av bankerna och långivarna:

Villkor för att få låna hos Enklare

För att skicka en ansökan om lån ska du ha fyllt 20 år och kunna visa att du tjänar mer än 120 000 kr per år. Du får inte ha passerat 70 år och inte heller bo utomlands.

Individuell ränta varierar från nominellt 2.95 – 39% med effektiv ränta från 2.99 – 87.09%.

Enklare Ekonomi Sverige AB har org.nr 556975-4814 och kontor på Skeppargatan 26 i Stockholm. De kan kontaktas på epost eller telefon. Du hittar kontaktuppgifter på deras hemsida.