Lenditum

lenditum logotyp

Lenditum vill vara framtidens låneförmedlare för privatpersoner och företag genom att erbjuda den bästa tjänsten kring förmedling av lån. Man kan använda tjänsten för privatlån på upp till 600 000 kr eller Lenditums företagslån på maximalt 40 000 000 kr. För att ta ett privatlån genom Lenditum gäller följande:

När man ansöker om ett privatlån genom Lenditum går det en förfrågan iväg till de anslutna långivarna. Du som skickat in en ansökan får tillbaka förslag från långivarna och du kan sedan välja det låneerbjudande du tycker verkar bäst.

I samband med ansökan görs en kreditkontroll och en upplysning från UC hämtas in. Den ligger till grund för kreditbedömningen av din ekonomi och sätter villkoren för det lån som du erbjuds. En fördel med att använda Lenditum, eller andra låneförmedlare, är att endast en förfrågan hos UC görs.

Lenditums specialistkompetens för låna pengar till pool

Ett unik område som Lenditum tar upp på sin hemsida är att de sitter på specialistkompetens inom pool och spabad. De skriver en hel del om trenden kring poolbygge och saker man bör tänka på kring uppvärmning, isolering och annat.

låna pengar till pool

Däremot framgår inte varför de har specialistkompetens inom området men vi får anta att det finns någon på kundservice som kanske har jobbat inom poolbyggarbranschen eller har byggt en egen pool hemma. I grund och botten är Lenditum en låneförmedlare och det går inte att göra hela poolköpet där utan endast finansieringen kan lösas.

Lenditum AB

Företaget Lenditum AB har utdelningsadress i Mölndal och blev registrerat 2021 med organisationsnummer 559320-5429. Företagets VD heter Vivian Marcela Burgos Meneses, som har en koppling till bolaget Quality Media i Sverige AB som verkar inom handel av pool- och spaprodukter. Kanske är det genom den kopplingen som Lenditum kan erbjuda specialistkompetensen inom poolbyggandet.