EasyLiving ett kreditkort från Collector

Collector har två olika kreditkort; Easycard och Easyliving. Med Collector Easyliving kan man ha en kredit på upp till 100 000 kr och kortet har en del andra utökade funktioner.

Med Easyliving kreditkort erbjuder Collector upp till 100 000 kr i kortkredit. Krediten är räntefri i upp till 56 dagar. Alla inköp samlas på en faktura som skickas hem till dig utan aviavgift.

Försäkringspaket inbakat i Collectors EasyLiving kreditkort

Collector Easyliving har flera försäkringar inbakade i kortet som ska ge dig som konsument en trygghet i dina inköp. Försäkringslösningen erbjuds genom ett samarbete med ERV Sverige.

Avbeställningsskydd och reseförsäkring

Om man betalar resan med kreditkortet ingår avbeställningsskydd och reseförsäkring utan självrisk. Det gör att du inte behöver lägga till det vid bokningen. I reseförsäkringen ingår försäkring vid försening av både resan och ditt bagage.

Försäkringen ger också självriskeliminering för ditt hem och bil under tiden du är på resande fot. Reseförsäkringen hanteras av Folksam.

Kortet har inga valutapåslag när du handlar i andra valutor än SEK.

Försäkringar vid köp av varor och tjänster

När du köper varor i butik eller över nätet och när du bokar evenemang av olika slag skyddas ditt köp av en allriskförsäkring och leveransförsäkring. I Easyliving ingår ett paket med försäkringar för köptrygghet, som gäller när du betalar produkten eller tjänsten i sin helhet med kortet.

Mer läsning om Collector