Rocker – Kort, Kredit och Lån

Rocker vill bygga den bästa plattformen för hantering av privatekonomin. I deras koncept ingår flera delar som ska underlätta vardagen och hur vi använder pengar. Hos Rocker kan man skaffa ett betalkort, en kontokredit eller ta ett privatlån.

Rockers Kort

Det kostnadsfria Rockerkortet kan man fylla på med pengar genom en enkel swish. Det funkar att använda både i fysiska butiker och vid onlinehandel. Behöver man ta ut kontanter kan man göra det gratis i bankomater upp till 3000 kr/mån.

Genom att också ansluta sig till ett Rockerpaket och Rockerappen kan man samla cashback på alla sina köp. Vilken återbäring man får beror på vilket paket man valt. Som mest kan man nå upp till 10% cashback och 500 kr i månaden.

  • Rocker erbjuder ett kostnadsfritt Visa-betalkort
  • Mobilbetalning med Apple Pay och Google Pay
  • Rocker erbjuder upp till 10 % cashback
  • Inget valutaväxlingspåslag när du betalar med Rockerkortet
  • Kostnadsfri reseförsäkring utan självrisk kopplad till Rockerkortet. För dig, familj och upp till tre vänner

Rocker privatlån upp till 300 000 kr

När man behöver lite mera pengar än för vardagligt bruk som att köpa bil, renovera i hemmet eller samla smålån har Rocker ett privatlån. Det lånet kan vara på mellan 10 000 kr och 300 000 kr och räntan sätts individuellt (1,95-19,95%).

Det här lånet betalar man av på månadsvis men det går att pausa upp till 4 ggr per år ifall man behöver använda sina pengar till annat. Vill man betala av snabbare kan man ändra månadsbeloppet när som helst. Det går även att göra extra avbetalningar med Swish i Rockerappen.

Kreditkonto hos Rocker

I Rockerappen finns möjlighet att ansluta en kontokredit på upp till 20 000 kr. Från den kan man föra över pengar till Rockerkortet för att handla med. Att ha kredit är kostnadsfritt men när man använder den kostar den mellan 7,49%-19,95% i ränta.