Pjum

pjum logotyp

Företaget BANQ AB driver lånetjänsten Pjum som marknadsför sig som ett sätt att få förskott på lönen. I praktikten är det såklart inget som har med din lön att göra utan är en kontokredit. Den kan vara på mellan 3 000 kr och 15 000 kr och första månaden är räntefri.

Så funkar Pjum

För att låna genom Pjum använder man deras mobilanpassade hemsida som är öppen för ansökningar dygnet runt. En ansökan behandlas automatiskt och man får ett besked direkt på skärmen. Skulle man beviljas en kredit får man signera avtalet digitalt och därefter kan pengar begäras utbetalt.

Uttag från kontokrediten och alla annan information finns i sin personliga inloggning på Pjum. Där kan man begära uttag till sitt vanliga bankkonto och pengar når fram senast nästkommande bankdag.

Kommer snart: Pjum kort

Kreditbedömning utan UC

Pjum hämtar inte in uppgifter från UC utan använder sig av Checkbiz (Safenode). Återbetalningsförmågan bedöms innan ett lån kan beviljas eller nekas. För dig som behöver hålla din UC så ren som möjligt rörande kreditupplysningar är Pjum ett alternativ.

Om BANQ AB

BANQ AB (org.nr 559093-4534) är ett svenskt konsumentkreditinstitut som äger varumärket Pjum. De har Finansinspektionens tillstånd att bedriva verksamhet enligt lag (2014:275) om viss verksamhet med konsumentkrediter och står under Finansinspektionens tillsyn.