Onea.se

På Onea.se kan man låna från 500 kr upp till maximalt 30 000 kr. Man kan välja låneperiod på mellan 1-24 månader. Det som lyfts fram på hemsidan är att lånen är flexibla i den mån att man kan utöka beloppet eller förlänga lånetiden under låneperioden. Vill man lösa hela lånet i förtid kan man göra det och spara räntekostnader.

Högkostnadskredit, varningssymbolDet här är en högkostnadskredit. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Krav för att få låna från Onea

För att få låna pengar hos onea.se måste du uppfylla vissa villkor.

  • vara minst 20 år
  • ha svenskt medborgarskap, svenskt mobiltelefonnummer och ett svenskt bankkonto
  • ha ett Bank-ID eller e-legitimation utfärdat av svensk bank

Så lånar man från Onea

För att ansöka om ett lån hos Onea börjar man med att registrera sig på hemsidan (www.onea.se). Därefter ansöker man om lånet enklast genom att logga in via sin användarprofil. Vill man ha assistans kan man ringa till kundtjänsten som har öppet alla dagar i veckan, även helgdagar.

Alla ansökningar behandlas av handläggare och pengar förs över så fort lånet är godkänt. Har man ett Nordea Personkonto får man pengar samma dag. Övriga banker kan det dröja upp till nästa bankdag innan pengarna kommit fram.

4Finance AB är kreditgivaren bakom Onea.se

Onea logotyp

Företaget som driver webbtjänsten heter 4Finance AB, startade sin svenska verksamhet 2008 och har org.nr 556790-4189. Bolaget är registrerat hos Finansinspektionen och granskas även av Konsumentverket.

Ett  mikrolån taget hos Onea har en årlig ränta från ca 150% upp till 289%. Använd räknesnurran på deras hemsida för att se olika utfall.