Samly

Att hantera ekonomin kan ibland kännas som en balansakt, speciellt när man har flera lån och krediter med höga räntor som tynger månadsbudgeten. Det är här Samly kommer in i bilden som en hjälpande hand för att förenkla din ekonomiska situation.

Samly logotyp

Samly är en tjänst som erbjuder dig möjligheten att samla dina befintliga lån och krediter under ett och samma tak. Detta kan leda till lägre månadskostnader och en mer överskådlig ekonomi. Tänk dig att istället för flera betalningar med varierande räntor varje månad, har du nu en enda betalning med möjlighet till en lägre totalränta.

Med Samly kan du ansöka om att låna mellan 5 000 och 600 000 kronor, och du har upp till 20 år på dig att betala tillbaka. Det unika med Samlys tjänst är att de samarbetar med upp till 40 olika långivare och banker, vilket ökar chansen att du hittar ett lån som passar just dina behov. Och oroa dig inte för att din kreditvärdighet ska påverkas negativt av flera förfrågningar – Samly använder sig endast av en UC (Upplysningscentralen) förfrågning.

Även om du har haft ekonomiska svårigheter i det förflutna, kan Samly vara en lösning. De godtar nämligen ansökningar även från personer med betalningsanmärkningar, så länge du inte har ett skuldsaldo hos Kronofogden de senaste sex månaderna.

Bakom Samly står det juridiska bolaget Cesonius OÜ, och för att få en ännu djupare förståelse för hur Samly kan hjälpa just dig att få en bättre översikt och kontroll över dina lån och krediter, besök deras hemsida på samly.se. Där kan du också enkelt påbörja processen med att ansöka om ett samlingslån som kan ge dig en ny start och en ljusare ekonomisk framtid.