CompareKing

CompareKing logoOm man är i behov av att låna pengar kan det gå mycket tid till att undersöka olika möjligheter till finansiering. Det underlättar mycket om man bara behöver göra en ansökan och få låneofferter från flera banker på en gång. Det är precis vad CompareKing erbjuder på sin sajt.

Grundkrav för ansökan genom CompareKing

  • Över 25 år
  • Fast månadsinkomst, minimum 10 00 kr per månad
  • Fast anställd, vikariat, egen företagare eller pensionär
  • Inga betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogden

Vid en ansökan om lån skickas en förfrågan till var och en av de anslutna banker och kreditgivare som Compare King har avtal med. Det är bland annat BlueStep, SevenDay och Svea Finans.

Efter ansökan får du ta del av förslagen. Det kan du göra i lugn och ro och det finns inga förpliktelser att godta något förslag. Du kan gratis använda tjänsten och du behöver inte låna pengar bara för att du ansökt.

Privatlån att använda till valfritt ändamål

För privatlån kan man ansöka om allt från 5 000 kr upp till 500 000 kr. Lånen kan läggas upp med varierande avbetalningstid från 1 år upp till 15 år. Många använder lånen för att finansiera renoveringar, köp av bil eller för att samla ihop flera smålån till ett större. Det kan göra stor skillnad på räntekostnaden.

Compareking drivs av ett norskt företag som heter Compareking.no AS och har sitt huvudkontor i Bergen, Norges näst största stad.