Qred Bank Kreditkort VISA för företag

Kreditkortet som Qred Bank lanserat är ett kostnadsfritt kort utan månadsavgift. Som företagare skapar det en stor flexibilitet till inköp både i butik och online. Alla köp med VISA-kortet från Qred samlas på en faktura och i snitt blir det 45 dagars kredit.

Så länge man betalar av de samlade inköpen varje månad så blir det en helt gratis användning av kortet. Ränta räknas endast på belopp som man låter förfalla och rullas vidare till nästa månad. Räntan är rörlig men var i december 2021 på 1,95% i månadsränta.

En begränsning med kortet är att man inte kan ta ut kontanter. Men i dagens näst intill kontantfria samhälle är det kanske ingen begränsning i praktiken.

Kreditlimit på Qreds kreditkort

Vilken kredit man får tillgång till med kortet beror på ditt företags Qred-score. Det är ett kreditbetyg som baseras på en mängd olika parametrar.

Ett hundratal olika källor används för att göra en kreditbedömning av företaget och dess betalningsförmåga. Saker som vägs in är omsättning, omdömen, historik, andra lån och skulder och antalet anställda.

Så funkar kreditkortet från Qred Bank

Ansökan om kreditkortet görs online och man får besked inom en timme. Du kan läsa mer om hela processen och göra din ansökan på Qred.se