Söka flera företagslån genom Lendo

Lendo är en av Sveriges största låneförmedlare inom privatlån och har ett brett samarbete med många stora banker men också nischbanker. Som företagare kan man även ansöka om företagslån och jämföra olika alternativ på en gång. Lendo hämtar in offerter från banker som erbjuder företagskrediter.

För att kunna använda tjänsten och söka företagslånet måste du som ansöker vara registrerad att du har ett företagsengagemang. Med det menas att du har en ledande roll i företaget och är antingen VD, styrelsemedlem eller suppleant.

Kostnadsfri ansökan på företagslån upp till 500 000 kr

 

Storleken på de lån till företaget du kan ansöka om genom Lendo är på 50 000 kr upp till 500 000 kr. Villkoren för amortering och ränta varierar beroende på de banker som Lendo skickar förfrågan till.

Efter en ansökan görs en bedömning av företagets kreditvärdighet och ekonomiska situation. Den framtida förmågan att betala tillbaka företagskrediten analyseras. Utifrån detta bestämmer varje långivare hur mycket du kan låna.

Det som är bra med att gå genom en förmedlare är att det bara görs en kreditupplysning. Många upplysningar försämrar i regel kreditvärdet enligt många bankers bedömning. Att ansöka om lån till företaget genom Lendo är därför en smart väg att gå.