Bestrate

Det nystartade företaget Bestrate Sweden AB kom igång 2019 och har som ambition att vara bästa plattformen för lån. Med kontor i Borås jobbar deras medarbetare med att hitta bra lån till privatpersoner och affärsverksamheter genom Bestrate företagslån.

Bestrates låneplattform är en förmedlingstjänst där man ansöker genom att fylla i deras formulär. Därefter inhämtas olika förslag på matchande lån som du kan välja mellan i lugn och ro, utan bindningskrav.

Mer om företagslån genom Bestrate

Som företagare kan man ansöka om ett företagslån från 50 000 kr upp till 3 000 000 kr. Lånetiden kan vara ett kortare lån på 6 månader upp till som mest 5 års återbetalningstid. Identifiering sker med BankID.

I övrigt är informationen just nu väldigt knapphändig kring företagslånen. Det står inget om hur de gör bedömning av företagets kreditvärdighet eller hur borgen sätts.

Bestrate privatlån

Som privatperson kan man ansöka om lån på mellan 30 000 kr och 600 000 kr. Man kan välja på en maximal låneperiod om 20 år. Vid ansökan fyller man i personnr och mobilnr samt om det finns medsökande till lånet, vilket kan öka chansen för beviljat lån.

Efter inskickad låneansökan tar Bestrate en kreditupplysning från UC. Den informationen använder de anslutna bankerna för att avgöra om du kan låna hos de eller inte.

Anslutna banker till Bestrate