Fedelta företagslån

Hos Fedelta kan företagare låna pengar från 25 000 kr upp till 1 000 000 kr under en löptid av 6 till 36 månader. Ansökning skickar företag in online och den kommer att genomgå en bedömning inom 24 timmar. Ett beviljat lån av pengar betalar man ut nästkommande vardag.

Fedelta Finance grundat av Micael Wiklander

Micael Wiklander är grundare bakom långivaren och vill att de ska ses som ett flexibelt alternativ för företagslån. Micael är själv företagare och har 14 bolagsengagemang inom olika nischer.

Finansbolaget Fedelta Finance AB blev registrerat 2013 (org nr 556945-5701) och har sitt säte i Borås. Micael är både VD och styrelseordförande i bolaget.

Det mesta sköter Fedelta digitalt och man kan chatta med kundservice mellan kl 9-16 på vardagar. Vill man hellre prata över telefon kan man ringa kundservice för support och rådgivning.

Kreditbedömning av ditt företag genom Creditsafe

Företaget som skickat in ansökan kommer att genomgå en kreditbedömning och den gör Fedelta i samarbete med Creditsafe. Det skickas inte ut någon omfrågekopia och kreditkontrollen påverkar inte ditt bolags möjlighet att få lån och krediter på annat håll.

Vem kan ansöka om Fedelta företagslån?

  • Svenska företag
  • Alla bolagsformer
  • Nystartade och etablerade företag
  • Alla branscher
  • Bolaget och dess företrädare bör vara fri från betalningsanmärkningar och höga skulder