Re:member Privatlån

re:member privatlån är ett lån som vänder sig till personer som vill förverkliga drömmar. Göra saker som betyder något och som man kommer att komma ihåg senare i livet. Pengar kan lånas för att renovera, köpa bil eller åka på en minnesvärd resa.

Lånet som erbjuds är ett privatlån där man inte behöver lämna något i säkerhet. För att se vad ett Re:member lån kostar kan man använda en lånekalkylator som de tagit fram. I den får man veta hur mycket man får låna och vilka räntor som gäller.

Villkor för lån hos Re:member

För att teckna ett lån måste man ha uppfyllt vissa villkor. Åldermässigt måste du vara över 18 år. Du måste också ha börjat tjäna pengar och ha en fast inkomst. Det innebär att du kan inte ha ströjobb, sommarjobb eller vikariat. Du måste ha en trygg anställning som ger inkomst månad efter månad med vilken du kan klara att betala både amortering och räntekostnaden för lånet.

En låntagare hos Re:member får inte besitta några betalningsanmärkningar. Har du en sådan är det lönlöst att ens ansöka om privatlånet där. Då får du vända dig till andra aktörer som kan se mellan fingrarna på sådant. Vi har skrivit en guide tidigare där du kan se vilka aktörer som kan ge lån trots betalningsanmärkning.

Maximalt lånebelopp är 350 000 kr och du kan välja att betala tillbaka på upp till 12 år. Har man möjlighet kan man återbetala hela skulden på en gång före lånets förfallodatum. Det utan extra avgift.

Om du inte vet ifall du har en anmärkning, se här hur du kollar om du har en betalningsanmärkning.

Rörlig ränta och räkneexempel

Räntan på ett privatlån genom Re:member är rörlig. Det innebär att den kan ändra sig under tiden du betalar av på ditt lån.

Räntan är också individuell, vilket betyder att den ränta du erbjuds kan vara annorlunda än för en annan sökande. I dagsläget kan årsräntan variera från 4,95% upp till 19,95% (villkor satta 2016-04-01).

Du kan använda lånekalkylatorn på deras hemsida för att se olika upplägg. Ett exempel är om du lånar 120 000 kr och tänker betala tillbaka det på 8 år. Då kostar det först 395 kr i uppläggningsavgift. Varje månad betalar du tillbaka mellan 1550 kr till 2548 kr beroende på räntan.

Det tillkommer 29 kr i administrationsavgift varje månad. Slår man ihop detta innebär det att man ligger på en effektiv årsränta på 6,28%-22,48%. Det totala beloppet man betalar tillbaka blir då 148 831 – 244 599 kr.