Nordnet Toppenlånet

Nordnet är en bank som vunnit mycket mark på senare år. Tillsammans med Avanza har man haft mycket framgång genom att kasta omkull bankvärlden när det gäller avgifter. Nordnet hade förra året breda reklamkampanjer där man anspelar på att storbankerna, eller som de kallar dem – ”gammelbanken”, äter upp dina pengar.

Toppenlånet är Nordnets privatlån

Nordnet erbjuder ett privatlån på mellan 20 000 – 400 000 kr som du kan låna utan att ställa något i säkerhet. Du får använda pengarna till vad du vill. Räntan på Toppenlånet sätts individuellt och kan vara så lågt som 2,95% (enl. uppgifter 8/3 2017).

Första året kan man välja att ha helt amorteringsfritt. Hela lånet ska vara betalt tillbaka inom maximalt 15 år. För att kunna ansöka om lån hos Nordnet måste du uppfylla flera villkor;

  • vara minst 20 år
  • haft inkomst i Sverige i minst tre år
  • ha en taxerad årsinkomst på minst 200 000 kr (16 667 kr / mån)
  • sakna betalningsanmärkningar
  • kunna betala tillbaka lånet inom 15 år och senast det år du fyller 71 år

Priser flera gånger om till Toppenlånet

Privata Affärer gör varje år genomgångar av olika ekonomiska tjänster för privatpersoner. År 2011 vann Nordnets Toppenlånet pris som Årets bästa lån. Motiveringen löd:

”Bästa lånet för dig som har god ekonomi – och behöver extra pengar utan krångel och höga räntor.”

Nordnets banksajt har också flera ggr om fått utmärkelsen ”Sveriges bästa banksajt” av tidningen InternetWorld tre år på raken. Vi som driver Låna pengar guiden kan intyga att banktjänsten online ÄR så bra. Väldigt enkel att använda och som fondsparare finns det ett riktigt bra och brett utbud av fonder.

Toppenlånet för att lösa ett annat sämre lån

Om du redan har ett privatlån hos en annan bank, men du tycker att räntekostnaden är för hög eller villkoren generellt är för dåliga. Läs på, ansök och jämför med Toppenlånets ränta och villkor. Chansen är stor att du får en bättre privatekonomi.

För att läsa mer om Toppenlånet och se aktuella räntor och villkor kan du klicka på direktlänken till lånesidan. Nordnet har förutom utlåning massor av andra bra tjänster värda att jämföra mot storbankernas. Nordnet har verkligen nischat sig som en bank med inga till väldigt låga avgifter där gammelbanken annars suger ut pengar.

Länkar