Lån för alla

lanforallaLåneförmedlaren Lån för alla jobbar utifrån devisen att alla kan behöva hjälp med ett lån. Vid bedömning av låneansökningar är det därför framtida inkomster och möjlighet till återbetalning som är grunden. En betalningsanmärkning innebär inte totalstopp för att få låna.

Grundkraven för den som vill ansöka om lån via Lån för alla är att man måste vara minst 18 år gammal. Inkomstkravet ligger på minst 80 000 kr per år.

Eftersom tjänsten är en låneförmedling kan lånevillkoren skilja sig mycket beroende på vilka långivare som offert hämtas från. Räntan kan därmed variera mycket från ca 4% upp till 32%.

Man kan ansöka om lån på mellan 3 000 – 350 000 kr.

Högre krav för den som har betalningsanmärkning

Att ha en betalningsanmärkning behöver inte fälla dig i en låneansökan. Däremot är kraven på ålder och inkomst något högre. Man måste vara minst 20 år och kunna uppvisa en årsinkomst på minst 110 000 kr.

Den som ansöker får absolut inte ha något skuldsaldo hos Kronofogden eller vara föremål för skuldsanering.

Maximalt belopp som kan lånas är 100 000 kr som ensam sökande. Om medsökande anges kan ansökan göras på lån upp till 150 000 kr.

Om Lån för alla Sverige AB

Företaget som driver förmedlartjänsten heter Lån för alla Sverige AB och ägs av Freedom Finance holdingbolag. Kontoret ligger i Ängelholm på Polisgatan 4. All förstakontakt med företaget sker via mail eller formulär på hemsidan. De har en svarspolicy på 24 timmar.

Läs mer på Lån för alla hemsida