Swedbank

Swedbank är en av Sveriges största banker med hundratals kontor spridda över landet. Hos Swedbank kan man låna pengar för både bil, bostad och konsumtion. Som helhetsbank erbjuder de även en rad olika tjänster som rör privatekonomi som lönekonto, sparkonton och kreditkort. Här nedan skriver vi lite mer ingående om bankens mest populära lånetjänster.

Privatlån för konsumtion, bil och båt

Swedbanks PrivatlånDirekt är tänkt att användas av privatpersoner som ska köpa något nytt eller lösa gamla dyra lån hos andra långivare. Lånet kan vara på mellan 30 000 kr – 350 000 kr och det behövs inte ställas något i säkerhet. Återbetalningstiden ligger på 1-12 år. För befintliga kunder kan ansökan göras inloggad i Internetbanken. Den som inte är ansluten till Internetbanken kan lämna en ansökan direkt på webbplatsen. Besked lämnas inom 5 minuter.

Tips! Du som är fackligt ansluten kan ta en extra titt på Swedbanks Medlemslån för något bättre lånevillkor. Gäller dig som är ansluten till något av följande fackförbund; LO, TCO eller SACO.

Swedbanks bolån för villa och bostadsrätter

Du som äger en bostad eller planerar att köpa en kan vända dig till Swedbank för att låna pengar. De erbjuder lån både till rörlig och bunden ränta på belopp upp till 85% av marknadsvärdet på bostaden.

Lånelöfte – svar på 2 minuter

Om du ska vara med på en budgivning är det viktigt att du har skaffat dig ett lånelöfte innan. Det är lätt att priset drar iväg och låna aldrig mer än du har råd med! Swedbanks onlinetjänst för lånelöfte är snabb och enkel. Du får ett preliminärt svar inom 2 minuter och ett definitivt svar per e-post inom några dagar. Om du vinner budgivningen kan du enkelt konvertera ditt lånelöfte till en låneansökan via internet. Att ansöka om lånelöfte är kostnadsfritt och löftet gäller i 6 månader.