Lumify

Lumify Kreditlina Logotyp

Luma Finans AB (org. nr. 556902-7344) erbjuder lån vid något som de kallar för Lumify kreditlina, ett mikrolån på mellan 2 000 kr till 70 000 kr. Den som betalar tillbaka första lånet direkt vid första betalningsperioden och har lånat minst 16 000 kr slipper ränta. Om man däremot lånar mindre summa eller drar ut på återbetalningen så är det hög ränta man betalar.

Högkostnadskredit, varningssymbolDet här är en högkostnadskredit. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Lumify vill förenkla ansökningsprocesser

På sidan med vanliga frågor och svar kan man läsa att en genomsnittlig ansökan hos Lumify tar ett par minuter att behandla om uppgifterna är kompletta. I de allra flesta fall räcker det med att verifiera sig med BankID.

Uppgifter som kan komma att krävas in utöver fälten i formuläret är dokument som styrker inkomst. Lumify gör en sedvanlig kreditprövning där upplysning hämtas från Creditsafe (du får omfrågekopia hemskickat).

Efter en godkänd ansökan om kreditlina kan pengar finnas på kontot inom 15 minuter. Lumify har valt Zimpler, precis som Binly, för att kunna göra direkta utbetalningar 24/7 alla dagar i veckan.