Lånemarknad

Sajten Lånemarknad.se är en portal som bygger på Advisas lånejämförelse för privatlån. Faktum är att det är Advisa som äger sajten. Den kan alltså ses som en extra låneportal för samma verksamhet inom låneförmedling.

Varför använda Lånemarknad.se?

Precis som med andra förmedlare av lån finns det uppenbara fördelar och dolda. Dels är det tidsbesparande för den som vill hämta in offerter från flera långivare och banker på en gång.

Därtill finns även den fördelen att det bara görs en kreditupplysning, som alla långivarna får ta del av. Att ha många förfrågningar hos till exempel UC kan vara negativt för chansen att beviljas lån.

Det kostar heller inget extra direkt för dig som använder tjänsten. Lånemarknads.se (Advisa) tjänar pengar på förmedlingsprovisioner och det är därför de kan erbjuda tjänsten gratis till låntagare.

Lånebelopp och villkor

Genom Advisa kan man ansöka om lån på upp till 600 000 kr i ett så kallat privatlån (lån utan säkerhet). Amorteringstiden kan variera från 1 till 18 år.

Alla anslutna långivare och banker har inte samma intervaller på lån och återbetalning. När man ansöker om maximalt lån är det därför inte alla långivare som återkommer med förslag.

Räntorna sätts individuellt efter dina förutsättningar och långivarna kan dessutom ha olika räntesatser de följer. Det viktiga är att du jämför totalkostnaden för ditt lån, det vill säga hur mycket du totalt kommer att betala fram tills du avbetalat hela lånet.