Creddo

Bakom företaget Creddo står personer som har lång gemensam erfarenhet av låneförmedling. Med den kunskapen och verksamheten vill de hjälpa små och medelstora företag hitta bra finansiering.

Creddo är en webbtjänst där man kan jämföra olika typer av företagslån och långivare. Lånebelopp kan variera från 10 000 kr upp till 10 miljoner kronor.

Pengarna kan lånas i så kort som 1 månad upp till maximalt 5 år och lånets storlek styr återbetalningstiden.

Företagslån av olika anledningar

I ansökningsformuläret finns en fråga om vad pengarna ska användas till. Det kan vara för att köpa utrustning, anställa personal, inköp av lager eller finansiera andra dyrare skulder.

Formuläret är i övrigt väldigt enkelt och man verifierar sig med personnummer och bankidentifikation. Efter en ifylld låneansökan får man inom 24 timmar många olika förslag att ta ställning till.

Du kan då välja det låneerbjudande som ser bäst ut men behöver inte känna dig tvingad. Det finns inget krav att man måste acceptera erbjudandena då en låneansökan inte är bindande.

Det kostar heller inget att skicka in en ansökan. Man bör dock vara medveten om att det görs en kreditupplysning genom UC på företaget och eventuell borgensman.

Exempel på Creddo anslutna kreditgivare

Om man behöver komma i kontakt med kundtjänst kan man göra det på epost eller telefon under vardagar mellan kl 9-17. Du hittar kontaktuppgifterna på Creddos hemsida.