Nettofinans

Nettofinans är en lånetjänst som erbjuder privatpersoner ett lån som man kallar för Nettolånet. Maximalt kan man låna 25.000 kr i 5 år.

Om du är mellan 20 och 60 år och har en årsinkomst som överstiger 150 000 kr per år kan du vända dig till Nettofinans för att låna pengar. Det gör inget om du har en betalningsanmärkning, men du får inte ha ett skuldsaldo hos Kronofogden.

Räntan på Nettolånet ligger för närvarande på 29 % (effektiv årsränta, senast kollad 5/8 2017). Det tillkommer inga avgifter som uppläggningsavgift, årsavgift eller aviavgift.

Beloppen du kan låna är 10 000, 15 000, 20 000 och 25 000 kr. Lånet ska betalas tillbaka på 5 år, med månadsvis betalning av både ränta och amortering.

Nettofinans kör reklam på radion

Du kanske har hört om Nettofinans på en radioreklam på Mix Megapol, Rockklassiker, The Voice eller 107 Vinyl. I reklamen framställer man att det är enkelt att ansöka om Nettofinans kredit.

Det är ganska enkelt; du fyller i ansökan online och får ett preliminärt besked omgående. Inom 24 timmar får du ett definitivt besked om du har beviljats ett lån eller inte. Netto finans inhämtar uppgifter om din kreditvärdighet genom UC.

Blir du godkänd ska du identifiera dig med e-legitimation innan du kan föra över pengar till ditt eget bankkonto.