L’EASY för lån upp till 50.000 kr

leasy-1406Vill du låna till en ny bärbar dator, semester eller något annat som inte kostar mer än 50.000 kr så kan du vända dig till L’EASY. Långivare bakom ett L’EASY lån är Thorn Svenska AB. Kravet på dig som låntagare är att du är över 20 år och att du inte har några betalningsanmärkningar.

Ett lån hos L’EASY kan maximalt sträcka sig över 5 år. Återbetalning görs månadsvis via autogiro eller med inbetalningskort. Vill man lösa lånet i förtid kan man göra det utan att behöva betala ränta på den återstående tidsperioden.

Ansökan görs online

Ansökan om lån från L’EASY görs direkt online. Innan lånet kan godkännas gör L’EASY en kreditprövning. Blir ansökan godkänd görs en utbetalning direkt till det kontonummer som lämnades vid ansökan. Ångerrätt 14 dagar tillämpas eftersom låneansökan online är att betraktas som distansavtal.

L’EASY Minilån upp till 10 000 kr

leasy-minilanEtt nytt typ av lån som L’EASY lanserat är det så kallade Minilånet. Det är ett mindre lån på upp till 10 000 kr som kan väljas med en återbetalningstid på 12-36 månader. En period om 60 dagar kan fås helt räntefri i början av lånet.