Kundfinans

Kundfinans logo

Hos Kundfinans kan man låna från 1000 kr upp till 30 000 kr. Lånet läggs upp som ett kreditkonto varifrån du kan göra uttag och man betalar av med minst 10% per månad. Bakom lånet står kreditgivaren GF Money Consumer Finance AB.

Högkostnadskredit, varningssymbolDet här är en högkostnadskredit. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Kundfinans kreditkonto funkar som ett kreditkort men utan kortet. Man använder krediten när man behöver den och endast då kostar det i form av ränta. Pengarna tar man ut till ett vanligt bankkonto och kan använda till vad man vill.

När man ansöker om ett lån hos Kundfinans görs en sedvanlig kreditprövning och för den använder de Creditsafe (inte UC). Blir man beviljad ett lån och gör ett uttag från kreditkontot kan man ha pengar på sin bank samma dag. De banker som pengarna går direkt till är Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, SEB och Swedbank. Andra bankar kan det ta upp till en bankdag innan pengarna kommit fram.