Komplett Bank lån och kreditkort

Kontokrediter är i regel ganska små men hos Komplett Bank kan man teckna ett större flexibelt lån. Flexibiliteten inrymmer bland annat möjlighet att låna mer inom ramen för den tilldelade krediten.

Logotyp för Komplett Bank

Komplett Banks flexibla lån erbjuds på belopp mellan 10 000 kr upp till 500 000 kr. Den nominella räntan ligger på 4,9 – 19,9% och sätts individuellt. Lånet är ett privatlån, alltså lån utan säkerhet. Du kan använda pengarna till vad du vill. Du kan till och med använda det som billån.

En kreditbedömning avgör din ränta och vilket lånebelopp du beviljas. För att öka chansen att beviljas ett större lån underlättar det om du har en kreditvärdig medsökande.

Ansökan görs enkelt online och du får därefter en låneoffert. En ansökan är inte bindande utan du kan i lugn och ro analysera offerten.

Läs mer om flexibla lånet här.

Kreditkort med störst bonus hos Komplett

Ett annat sätt att låna pengar kortsiktigt är genom kreditkort. Komplett Bank erbjuder ett kort utan årsavgift och avgiftsfria kontantuttag. Kortet har även en inbyggd bonus där du får hela 4% när du handlar varor från Komplett.se. Kreditgränsen på kortet är upp till 50 000 kr.

Bonus ges även vid inköp på andra butiker och inköpsställen men då med 0,5-1 %. Gör du större inköp på över 20 000 kr får du 1% medan mindre summor ger 0,5%. Intjänad poäng kan man använda för att betala nya köp, delbetala eller nedbetala fakturor.

Ingen bonus utgår vid uttag av pengar i automat eller vid överföringar till bankkonto.

100 bonuspoäng ger 100 kr.

Läs mer om kreditkortet här.

Sparkonto med högre ränta hos Komplett Bank

Ytterligare en banktjänst som Komplett Bank erbjuder är sparkonto. Det är ett konto som har högre ränta än storbankerna. Förutom att sparräntan ger bättre avkastning får man också ta del av den månadsvis istället för årsvis.

Högräntekontot är öppet för privatpersoner som gör insättningar på minst 50 000 kr upp till maximalt 1 000 000 kr. Kontot är säkrat av norska bankernas säkerhetsfond, vilket ger en insättningsgaranti på 100 000 EUR.

Du kan läsa allt om Kompletts sparkonto här.