Komplett Bank lån och kreditkort

Kontokrediter är i regel ganska små men hos Komplett Bank kan man teckna ett större flexibelt lån. Flexibiliteten inrymmer bland annat möjlighet att låna mer inom ramen för den tilldelade krediten.

Logotyp för Komplett Bank

Komplett Banks flexibla lån erbjuds på belopp mellan 10 000 kr upp till 500 000 kr. Den nominella räntan ligger på 4,9 – 19,9% och sätts individuellt. Lånet är ett privatlån, alltså lån utan säkerhet. Du kan använda pengarna till vad du vill. Du kan till och med använda det som billån.

En kreditbedömning avgör din ränta och vilket lånebelopp du beviljas. För att öka chansen att beviljas ett större lån underlättar det om du har en kreditvärdig medsökande.

Ansökan görs enkelt online och du får därefter en låneoffert. En ansökan är inte bindande utan du kan i lugn och ro analysera offerten.

Läs mer om flexibla lånet här.

Kreditkort med störst bonus hos Komplett

Ett annat sätt att låna pengar kortsiktigt är genom kreditkort. Komplett Bank erbjuder ett kort utan årsavgift och avgiftsfria kontantuttag. Kortet har även en inbyggd bonus där du får hela 4% när du handlar varor från Komplett.se

Bonus ges även vid inköp på andra butiker och inköpsställen men då med 1-2 %. Intjänad poäng kan man använda för att betala nya köp, delbetala eller nedbetala fakturor.

100 bonuspoäng ger 100 kr.

Läs mer om kreditkortet här.