GoodCash

GoodCash logo

GoodCash erbjuder lån på upp till 50 000 kronor och ansökan kan göras helt online med bankid. Man kan låna pengar i maximalt 8 år men kan betala av lånet snabbare när som helst, utan extra avgifter.

GoodCash lån trots betalningsanmärkningar

Många långivare har som krav att man som låntagare inte får ha en betalningsanmärkning. Hos GoodCash kan man trots det ansöka om lån och de har satt en gräns på maximalt 9 anmärkningar.

Däremot får man inte ha ett pågående ärende hos Kronofogden men gamla utmätningsförsök är inte direkt diskvalificerande.

Återbetalning av GoodCash lån via autogiro

Amortering och ränta betalas månadsvis via autogiro den 27:e. Vill man betala av snabbare än avtalat kan man göra det utan att det kostar något extra i avgifter. En extra återbetalning görs då manuellt till ett bankgironummer.

Om man gjort en extra återbetalning kommer inte framtida månadsbetalningar att bli lägre. Det som händer är att man betalar av det tidigare än vad som avtalades vid låneansökan.

Varumärket GoodCash 24 är en bifirma till Prioritet Finans AB (556201-4208) som är kreditgivaren bakom lånen. Deras institutnummer hos Finansinspektionen är 44026.