Ekomni

Ekomni Smart framstår som ett innovativt alternativ på marknaden för korttidslån, med flexibla och konsumentvänliga villkor. Det går att välja lånebelopp på 1 000 kr upp till 10 000 kr.

Högkostnadskredit, varningssymbolDet här är en högkostnadskredit. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Som låntagare hos Ekomni Smart finns möjligheten att anpassa återbetalningstiden efter individuella behov, med alternativ som sträcker sig från 10 till 30 dagar, eller längre perioder från 2 till 6 månader. Denna flexibilitet är särskilt attraktiv i en bransch där många andra aktörer erbjuder mindre anpassningsbara lån med höga kostnader.

Ansökningsprocess och krav på låntagare hos Ekomni

Ansökningsprocessen hos Ekomni Smart är utformad för att vara smidig och tillgänglig dygnet runt via en digital plattform. Med en kreditupplysning genom Creditsafe och ingen rapportering till UC, minimeras risken för negativ påverkan på konsumentens kreditvärdighet.

För att kvalificera sig för ett lån kräver Ekomni att låntagaren är:

  • privatperson
  • folkbokförd i Sverige
  • med svenskt personnummer sedan minst 3 månader
  • en månatlig nettoinkomst på minst 15 000 SEK
  • gjort en budgetkalkyl via ”Hallå Konsument”
  • har ett svenskt bankkonto i eget namn
  • inte ha mer än 4 betalningsanmärkningar

Genom att kontrollera för allt detta vill Ekomni erbjuda en rigorös men rättvis ansökningsprocess och att lån ges ut på ett ansvarsfullt sätt.

Företaget bakom tjänsten är Ekomni AB med organisationsnummer 559373-1515. De är ett hos Finansinspektionen registrerat Konsumentkreditinstitut (institutionsnummer: 68790) med tillstånd att bedriva konsumentkreditgivning enligt lagen (2014:275) om viss verksamhet med konsumentkrediter 4 §.

Du kan komma i kontakt med långivaren genom epost eller telefon på vardagar.