Creditstar

Creditstar erbjuder en finansiell tjänst för lån till privatpersoner. Tjänsten ingår i en internationell koncern sedan 2006 och finns i 6 olika länder. Creditstars lån här i Sverige är en högkostnadskredit på max 90 000 kr.

Högkostnadskredit, varningssymbolDet här är en högkostnadskredit. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Creditstars korttidslån ska betalas tillbaka inom 6-24 månader. Vill man betala tillbaka tidigare tar de inte ut någon avgift för det.

Ränteexempel:

Ett lån på 45 000 kr till 20% nominell ränta, 450 kr uppläggningsavgift, 45 kr månatlig administrationsavgift med en återbetalningstid på 12 månader ger en effektiv ränta på totalt 27,21%. Uppläggningsavgift betalas med den första månatliga betalningen.

Creditstar Sweden AB

Creditstar drivs av det svenska bolaget Creditstar Sweden AB med säte på Regus Norra Bantorget i Stockholm. Där sitter också deras kundtjänst som går att nå via telefon och epost mellan kl 9-17 på vardagar.