Creditstar

Creditstar erbjuder en finansiell tjänst för lån till privatpersoner. Tjänsten ingår i en internationell koncern sedan 2006 och finns i 6 olika länder. Creditstars lån här i Sverige är en högkostnadskredit på max 50 000 kr.

Högkostnadskredit, varningssymbolDet här är en högkostnadskredit. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Creditstarts korttidslån ska betalas tillbaka inom 5-30 dagar. Den som lånar för första gången får max låna 5000 kr. Sköter man återbetalningen kan man beviljas högre lånebelopp nästa gång.

Ränteexempel:

Ett lån på 21 500 kr till 40% nominell ränta, 399 kr uppläggningsavgift, 49 kr månatlig administrationsavgift med en återbetalningstid på 23 månader ger en effektiv ränta på totalt 58.45%. Uppläggningsavgift betalas med den första månatliga betalningen.

Creditstar Sweden AB

Creditstar drivs av det svenska bolaget Creditstar Sweden AB med säte på Regus Norra Bantorget i Stockholm. Där sitter också deras kundtjänst som går att nå via telefon och epost mellan kl 9-17 på vardagar.