Brixo lån

Hos Brixo kan privatpersoner ta blancolån, d.v.s. lån utan krav på borgen, pant eller annan säkerhet. Man kan låna från 3 000 kronor upp till 30 000 kronor med en löptid på 12 till 48 månader. Varje månad betalas en fast summa tillbaka tills dess att hela lånet är återbetalat.

Högkostnadskredit, varningssymbolDet här är en högkostnadskredit. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

En betalningsanmärkning utgör ofta ett hinder för att låna, men inte när det gäller Brixo lån. De skriver på sin hemsida att fokus istället läggs på den framtida betalningsförmågan istället för på historik. Några skulder hos Kronofogden får man dock inte ha.

Representativt exempel på lån hos Brixo

Representativt exempel är ett lån på 20 000 kronor till 25,95% bunden ränta som återbetalas under 12 månader med 12 avbetalningar om 1 910 kronor, 0 kr i uppläggningsavgift samt 0 kronor i aviavgift ger en effektiv ränta på totalt 29,3%. Totalt att återbetala blir 22 920 kronor.

Brixos grundkrav på låneansökan

Grundkraven för att få låna hos Brixo är att man är minst 18 år och har en årsinkomst på minst 120 000 kr. Ansökningar görs online med e-leg eller BankID. Efter ansökan inhämtas kreditupplysning från Bisnode.

Andra högkostnadskrediter
Cashbuddy
Loanstep