Anyfin

Anyfin är en innovativ finansiell tjänst grundad 2017 i Sverige, med målet att förenkla och förbättra ekonomisk välbefinnande för individer. Genom att erbjuda tjänster för att sänka räntor och konsolidera skulder, står Anyfin ut som en disruptör inom den traditionella finanssektorn.

anyfin logo

Grundats av personer från techbranschen

Anyfin grundades av personer med erfarenhet från stora teknikföretag som Klarna och Spotify, vilket har bidragit till deras innovativa tillvägagångssätt. Från starten 2017 har Anyfin vuxit och expanderat sina tjänster till flera europeiska länder, inklusive Finland, Tyskland och Norge.

Anyfins tjänster för bättre privatekonomi

Anyfins huvudtjänster fokuserar på att minska räntekostnader för befintliga krediter och att konsolidera skulder för att skapa bättre ekonomiska förutsättningar för sina kunder.

tomt i plånboken

Med hjälp av avancerad teknologi och dataanalys erbjuder Anyfin skräddarsydda räntor och eliminerar onödiga kostnader, vilket gör det möjligt för konsumenter att få en mer rättvis och skälig finansiell behandling.

Anyfins tjänster kännetecknas av deras förmåga att sänka räntekostnader på befintliga lån och krediter genom en skräddarsydd och datadriven ansats. Deras unika säljargument (USP) är deras engagemang för att endast erbjuda tjänster om de faktiskt kan förbättra kundens finansiella situation.

Detta anser de skapar ett förtroende och transparens som skiljer dem från traditionella finansiella aktörer. Tekniken de använder möjliggör en snabb och effektiv process, vilket underlättar för kunderna att få en bättre överblick och kontroll över sina finanser.

använder Anyfin app i mobilen

Så tjänar Anyfin sina pengar

Appen är helt gratis att använda så hur tjänar Anyfin sina pengar?

Anyfin genererar intäkter genom de räntor som kunderna betalar efter att deras krediter har omfinansierats. Genom att erbjuda lägre räntor än kundens befintliga lån, sparar kunden pengar samtidigt som Anyfin får en del av de besparingarna via ränteintäkter.

Denna affärsmodell skapar ett värde för både kunden och företaget, vilket är en nyckel till Anyfins överlevnad som bolag.

Omdömen om Anyfin

Ett bra sätt att få veta hur tjänsten funkar för andra är att läsa omdömen. Det finns nästan 3000 omdömen lämnade på Trustpilot och av dessa är 83% 5-stjärniga och 10% 4-stjärniga. Deras snittbetyg låg den 10:e januari 2024 på 4,6 vilket är mycket högt.