Svensk Låneförmedling

Svensk LåneförmedlingSvensk Låneförmedling AB är ett nytt bolag som startades 2011 och leds av Mikael Säbben född 1981. Bolaget agerar som mäklare på lånemarknaden för privatlån. Du som vill låna pengar kan alltså vända dig till dem för att låta de söka hos flera olika långivare åt dig.

Gillar kunder som har många små lån

Hos Svensk Låneförmedling vill man ha kunder som redan sitter på flera olika privatlån och krediter. Det de kan hjälpa dig med är att hitta en ny långivare som är villig att ta över alla små lånen och baka ihop till ett samlingslån. Du som låntagare får då en betydligt lägre lånekostnad tack vare lägre ränta.

Du som anlitar Svensk Låneförmedling betalar inget för deras jobb. Men tro inte att de sitter och jobbar gratis för din skull. Nä, självklart tjänar de pengar och det gör de genom provisioner på de lån som förmedlas. Provisionen står med största sannolikhet i direkt relation till det totala lånebeloppet och det är därför de helst vill se kunder med många lån som kan bakas ihop till ett stort.

Så länge förmedlaren kan fixa bättre lånevillkor åt dig utan att det kostar dig något så rekommenderar vi dig att använda sådana. Se lista på fler låneförmedlare här.

Grundkrav för ansökningar hos Svensk Låneförmedling

  • 18 år eller mer
  • Fast månadsinkomst på minst 10.000 kr före skatt
  • Helt sakna betalningsanmärkningar

För att läsa mer och besöka Svensk Låneförmedlings hemsida, klicka här.