Reducero låter bankerna tävla om dig som kund

Hos Reducero kan man ansöka om lån på upp till 400 000 kr och låta flera banker och kreditgivare tävla om att få dig som kund. Som låneförmedlare kan de tjäna pengar på förmedlingen, en avgift som läggs på banken och inte på dig. Det är alltså helt kostnadsfritt att använda tjänsten och man är inte bunden att välja något förslag.

Så ansöker man hos Reducero

Ansöka om lån hos Reducero

Du gör din ansökan online och fyller i hur mycket pengar du vill låna och vilken återbetalningstid du vill ha. Efter att du angett mer uppgifter om dig själv och eventuell medsökande kommer Reducero att göra en kreditupplysning.

Fördelen med att ansöka via låneförmedlare jämfört med att göra jobbet själv och ansöka hos flera banker är att det bara görs en kreditupplysning. Det är något som gör att du kan bevara din kreditscore bättre.

Om din kreditvärdighet är okej kommer Reducero sen att kontakta flera banker för att inhämta låneofferter. Du får sen i lugn och ro kolla över alla förslag och välja det som du tycker ser bäst ut.

Grundkrav för lån genom Reduceros lånetjänst

  • Du är minst 20 år gammal.
  • Du har en årsinkomst på minst 100 000 kr
  • Du har fast inkomst från arbete eller pension
  • Du är folkbokförd och skriven i Sverige
  • Du har inga/max 5st betalningsanmärkningar
  • Du är skuldfri hos kronofogden

Många banker ställer krav på att man inte får ha några som helst antal betalningsanmärkningar. Reducero har uppenbarligen kontakt med någon långivare som tycker att det är okej med upp till 5 st anmärkningar. De lånen gäller dock bara på belopp upp till 50 000 kr.