Creditfinder

I raden av svenska låneförmedlare finns tjänsten Creditfinder, dit man kan vända sig om man vill jämföra olika lån på en och samma gång. En fördel med det är att man bara behöver fylla i ett formulär och att endast en kreditupplysning görs.

Ansökningarna görs på hemsidan Creditfinder.se. Sökanden fyller i formuläret och inom 24 timmar skickas flera olika förslag på lån där olika banker konkurrerar med varandra.

Det är inte bindande att behöva välja ett av de föreslagna lånen. Du väljer i lugn och ro om och vilket lån du till teckna. Behöver du hjälp kan du prata med Creditfinders kundservice på telefon.

Creditfinder låneförmedling

Creditfinder förmedlar privatlån på upp till 350 000 kr

Om du ska låna pengar till en renovering, köp av bil eller andra konsumtionsvaror kan du vända dig till Creditfinder. Man kan ansöka om lån på upp till 350 000 kr med återbetalning inom 3-12 år.

Räntorna sätts individuellt och av respektive bank men kan vara så låg som 3,85% om du har hög kreditvärdighet och banken ser låg risk i att låna ut pengar till dig.

Själva tjänsten är för dig som kund kostnadsfri. Creditfinder tjänar sina pengar genom avgifter från de anslutna bankerna.