Creditfinder letar billigaste lånet

I raden av svenska låneförmedlare finns bland annat Creditfinder. Dit kan man vända sig om man vill jämföra olika lån på en och samma gång. En fördel med det är att man bara behöver fylla i ett formulär och att endast en kreditupplysning görs.

En förfrågan görs direkt via internet på Creditfinder.se. Du fyller i din låneansökan och inom 24 timmar får du i retur flera olika förslag på lån där olika banker konkurrerar med varandra för att försöka få dig som kund. Du väljer i lugn och ro om och vilket lån du till teckna.

Creditfinder låneförmedling

Privatlån på upp till 350 000 kr

Om du ska låna pengar till en renovering, köp av bil eller andra konsumtionsvaror kan du vända dig till Creditfinder. Man kan ansöka om lån på upp till 350 000 kr med återbetalning inom 3-12 år.

Räntorna sätts individuellt och av respektive bank men kan vara så låg som 3,85% om du har hög kreditvärdighet och banken ser låg risk i att låna ut pengar till dig.

Själva tjänsten är för dig som kund kostnadsfri. Creditfinder tjänar sina pengar genom avgifter från de anslutna bankerna.

Läs mer om Creditfinder på deras hemsida.