Mynt företagslån

Driver du ett småföretag och är i behov av kapital kan Mynt vara en partner du kan vända dig till. Mynt är en långivare med fokus på företagslån och fakturafinansiering som vänder sig till de små företagen.

Snabbfakta om Mynt
Typ av lån Företagskredit
Lånebelopp 10 000 – 1 000 000 kr
Kostnad Fast avgift per påbörjad kreditmånad

Se kreditutrymme och göra uttag idag

Hela tjänsten bygger på digitala kanaler. Ansökning görs online och med identifiering som bygger på mobilt BankID går det fort att få svar (3 minuter). Huvudrubriken på deras startsida är:

Blixtsnabb kredit till ditt företag

Om allt är i sin ordning kan man redan samma dag göra uttag från den beviljade krediten. Att kolla hur mycket man kan få i kreditutrymme är helt gratis. Kostnader belastas endast om man gör uttag från sin kredit.

Krav på företag som ska låna

Det finns fyra huvudvillkor som ställs på ett företag som vill kunna låna genom Mynt.se. De är:

  1. Godkänd för F-skatt
  2. Historik på över 6 månader
  3. Omsättning på minst 500 000 kr per år
  4. Identifikation med mobilt BankID

Om du är intresserad av att veta mer kan du kolla in deras tjänst och läsa mer på hemsidan.

Mynt företagskort och plattform för kreditkort

Mynt har också en plattform för företagskort med möjlighet till kredit. Genom plattformen kan man hantera flera kort till företagets anställda och samla kvitton och transaktioner enkelt för smidigare bokföring. Det finns kopplingar till de flesta större bokföringssystem.

All korthantering sköts digitalt och det går att skapa grupper och beställa kort med ett klick. Man kan ställa in köpgränser för specifika anställda och få översikt över utgifter. Är det slutet på ert företags krångel med utläggsrapporter och pappershantering?