EverydayPlus Kredit

Everyday Plus Kredit är en typ av lån där man kan låna från 1000 upp till 25000 kr. Man kan antingen ta ut hela lånebeloppet direkt eller bara använda sig av delar av sitt kreditlån.

Snabbfakta om Everyday Plus
Typ av lån Kontokredit
Lånebelopp 1000 kr – 25 000 kr

Ränta bara på nyttjat belopp

Det kostar endast när man utnyttjar krediten. Det är lite som ett kreditkort, men det finns inga kort och inga årsavgifter. Det kostar inget att ansöka om kredit heller.

Uttag görs till ett bankkonto via internet på dator, surfplatta eller via mobilen. Man kan max göra ett uttag från kreditkontot en gång om dagen.

En gång i månaden får man en faktura med sammanställning på de uttag man gjort och vilken kostnadsränta man ska betala. Behöver man delbetala kan man göra det på maximalt fem månader.

Så vad kostar en kredit på EverydayPlus?

Att inneha själva krediten kostar inget då man inte betalar några årsavgifter för själva krediten. Det är först när man utnyttjar den som det kostar. Som en jämförelse har många kreditkort en årsavgift på 100-500 kr.

Räkneexempel
7 000 kr uttag på 12 månader med 39 % nominell ränta. Vid betalning av minsta beloppet (4 % av totala kapitalskulden eller 200 kronor) samt tillkommande avgifter och räntan varje månad i 11 månader (4525 kr i sista månaden), blir effektiv ränta 63,86 %. Att återbetala: 10 092 kr inkl. alla avgifter. Inkluderade avgifter avser uppläggningsavgift om 395 kr, uttagningsavgift 50 kr samt administrationsavgift om 39 kr.

Krav för att ansöka om lån hos Everyday Plus

För att kunna ansöka om kredit hos EverydayPlus Kredit måste du uppfylla vissa grundläggande villkor. Här är några av de viktigaste:

  • 20-75 år
  • Svenskt medborgarskap
  • Folkbokförd i Sverige
  • Bankkonto i svensk internetbank
  • Inneha svenskt mobilnummer

En kreditupplysning hos Bisnode görs. Du får inte ha några betalningsanmärkningar om du ska beviljas kredit.