Eurolimit

Hos Eurolimit erbjuds lån till privatpersoner som vill låna mindre summor pengar en kortare period. För att få låna måste man vara minst 25 år och en stadig inkomst.

Lånen är på mellan 5.000 – 50.000 kr och kan räknas som småkrediter. De är något dyrare än privatlån men billigare än högkostnadslån som SMS-lån. Bakom tjänsten står företaget WS Finance Global AB, WestStar-koncernen.

Högkostnadskredit, varningssymbolDet här är en högkostnadskredit. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Krav för lån genom Eurolimit

  • folkbokförd i Sverige
  • minst 25 år gammal
  • stadig inkomst i Sverige
  • fri från betalningsanmärkningar

Eurolimit kontrollerar anmärkningar genom Bisnode eller UC.

Kostnader på Eurolimits lån

Eurolimit anger att den nominella årsräntan ligger på mellan 17-39,5%. Det läggs dock på en uppläggningsavgift för varje nystartat lån. Den ligger på 495 kr och med den inräknat blir den effektiva räntan 34,6 – 87,91%.

Låneperioden du kan välja på är från 6 månader som kortast upp till 60 månader (5 år) som längst.

Kontakt via epost och telefon

Om man vill komma i kontakt med Eurolimit kan man göra det via epost eller telefon till kundtjänst. De har öppet varje vardag mellan kl 9-17.