Ellos Privatlån genom Resurs Bank

Ellos Privatlån är ett lån som tidigare erbjöds genom Finaref AB, som ägs av Frankrikes näst största bank. Idag är det Resurs Bank som hanterar krediterna åt Ellos.

Elloslånet kan tecknas från 2 000 kr upp till 30 000 kr med en återbetalningstid på maximalt 5 år. Oavsett anledning och behov kan du låna hos Ellos Privatlån och vad du väljer att göra med pengarna är helt upp till dig.

Inga dolda låneavgifter

Ellos privatlån onlineHos Ellos Privatlån tillkommer det inga uppläggnings- eller aviavgifter och du behöver inte lämna någon säkerhet. Återbetalningstiden är valfri och du kan när som helst lösa lånet i förtid utan extra kostnad.

Räntan är avdragsgill i deklarationen och i tabellen på Ellos.se ser du vad månadskostnaden blir vid olika lånebelopp och vad som passar dina förutsättningar bäst.

Läs fullständiga lånevillkor på Ellos hemsida här.

Ellos Privatlån ger besked efter kreditbedömning

Om du är i behov av ett lån behöver du inte vänta på svar. Ansöker du via Internet ger Ellos Privatlån dig svar direkt efter en sedvanlig kreditbedömning. Du kan sedan välja att signera dina dokument direkt via e-legitimation eller BankID, smidigt och enkelt. Vill du hellre få hem papper för att skriva på för hand går det också.

Behöver man hjälp med något eller vill ställa frågor om lånet kan man kontakta deras kundtjänst via telefon eller epost. Det finns också ett formulär på hemsidan för den som inte har e-mailadress. Ellos kundtjänst har öppet varje vardag mellan kl 8-18.

Grundläggande krav för Elloslånet

Grundkraven för att få ansöka om lånet är att du:

  • är mellan 25-79 år*
  • har en fast årsinkomst på minst 84 000 kr
  • och saknar betalningsanmärkningar.

Den nominella räntan på Ellos Privatlån uppgår till 29,64% och den effektiva räntan är 34%. Återbetalningstiden är maximalt på 5 år.

* lånet måste vara återbetalt i sin helhet tills man fyllt 80 år.

Mer läsning