Easycredit lån utan UC

Easycredit är en av kreditgivarna på den svenska kreditmarknaden för små lån och korta konsumentkrediter. Det minsta lånet man kan teckna ligger på 1000 kr och det största på 30 000 kr.

På hemsidan anges en ränta på 1,24% per månad. För att kunna jämföra med andra lån ska du kika på effektiv ränta. Ett räkneexempel på ett lån om 10 000 kr i 12 månader ger en jämförelseränta på 28,8%.

Ansökning utan kreditprövning hos UC

Tidigare hade Easycredit en ansökningsprocess via mobiltelefon. Nu har man förenklat och allt görs direkt på hemsidan. Man väljer önskat lånebelopp och återbetalningstid. Fyller i sina personuppgifter och anger till vilket konto man vill ha pengar utbetalt.

Efter inskickad låneansökan görs en kreditprövning och en ID-kontroll. Blir du godkänd får du pengar utbetald senast nästa vardag. De använder inte UC när de gör prövningen.

För att få låna hos Easycredit måste du vara minst 18 år, vara folkbokförd i Sverige.

Easycredit bedömer betalningsanmärkningar på individuell basis och gör det därför möjligt för dig att ansöka om lån trots betalningsanmärkning.

Om Easycredit

Företaget grundades 2006 och drivs av Northmill AB (556709-4866), som är det företag som är registrerat hos Finansinspektionen. Vill du prata lån kan du antingen chatta online, bli uppringd, ringa till kundtjänst eller skicka mail.