Collectorlånet från Collector Credit AB

Collector Credit AB är ett finansbolag som vänder sig till både privatpersoner och företag. Bolaget har både inlåning till sparkonton med något högre ränta, och utlåning. Om du är över 20 år och har en årsinkomst på minst 120 000 kr kan du ansöka om Collectorlånet.

Villkor för att få låna

För att kunna ansöka om Collectorlånet måste du uppfylla flera kriterier:

  • vara minst 20 år
  • ha en fast inkomst på över 120 000 kr per år
  • helt sakna betalningsanmärkningar
  • betala tillbaka inom 2 – 10 år
  • betala tillbaka senast det år du fyller 79

Blancolån på max 150 000 kr

Stora Collectorlånet är ett blancolån (privatlån) där du inte behöver ställa något i säkerhet. Du får använda pengarna till vad du vill. För detta betalar du en nominell ränta som oktober 2013 anges till 7,9% – 15,9%. Collector tillämpar individuell räntesättning.

Det tillkommer inga uppläggningsavgifter eller aviseringsavgifter på Collectorlånet. Din kostnad ligger helt inbakad i räntan. Tre månaders låneskydd ingår.

”Lilla lånet” för belopp upp till 30 000 kr

Collector erbjuder ett mindre lån för belopp upp till 30 000 kr. Lånet har de valt att kalla för Lilla Lånet. Första året är amorteringsfritt och man kan max låna i 4 år. För att få låna måste man vara minst 20 år, ha en inkomst på över 120 000 kr och sakna betalningsanmärkningar. Man ansöker via hemsidan och får direkt ett preliminärt svar med ränta och månadskostnad.

 

Kreditkort från Collector Bank

Collector har två kreditkort som kan underlätta inköp och som har inbyggda försäkringar.