Cash Republic

Cash Republic är en kontokredit där man kan låna från 3000 kr upp till 30 000 kr. Ett lån kan som längst betalas av på 5 år och kostnaden är en ränta, som är avdragsgill i deklarationen.

Representativt exempel på den effektiva räntan för lånebelopp 20 000 kr i 3 år: 29,4 procent. Lånet har en bunden kreditränta om 25,99 procent, ett sammanlagt belopp att återbetala om 29 016 kr om återbetalningen är uppdelad på 36 delbetalningar á 806 kr per månad. Dessa förutsättningar ger angiven effektiva ränta.

Krav och villkor för lån hos Cash Republic

För att kunna teckna en lånekredit genom CashRepublic måste du:

  • vara minst 20 år
  • fri från betalningsanmärkningar
  • tjäna minst 150 000 kr per år i deklarerad inkomst
  • inte ha skuldsaldo hos Kronofogden
  • vara svensk medborgare och folkbokförd i Sverige

Om du blir beviljad ett lån kan du ha pengarna på ditt konto redan samma dag. Det förutsätter att ansökan beviljats före kl 14:00 en vardag. En ansökan kompletteras med kreditupplysning inhämtad från UC.

Na No Invest & Finans ägare bakom CashRepublic

Cash Republic är ett varumärke som ägs av Na No Invest & Finans som också ligger bakom Nano Flex och Nano Kredit. Företaget har funnits sedan 2008 och har en stabil verksamhet som omsätter ca 15 Mkr årligen.

Na No har tillstånd beviljat från Finansinspektionen för konsumentkreditgivning. De är också medlemmar i SKEF, Svenska Konsumentkreditföreningen Ekonomisk Förening.