Upp till 500 000 kr i företagslån från BusinessCredit

Företagare som vill expandera och skapa tillväxt vet att tillgång på kapital kan snabba upp processen. Att som nyföretagare snabbt kunna avancerat till lönsamhet är viktigt för hållbart företagande. Etablerade företag som vill expandera och hitta nya möjligheter kan göra det med lånat kapital.

Hos BusinessCredit erbjuds företagslån på mellan 10 000 kr upp till 500 000 kr. Det är korta lån som ska betalas inom 3-12 månader. Priset för lånet är tydlig och enkel att förstå.

Fast leveransavgift på företagskrediter

Ett lån genom BusinessCredit är linjärt på så vis att du betalar en fast leveransavgift varje månad. Det gör att du enkelt kan lägga upp en budget och kalkyl för kommande år. Du vet vad ditt lån kommer att kosta.

Alla kostnader för lånet ingår i den månatliga avgiften så som amortering och ränta.

Krav på låntagare

För att få ett lån beviljat måste vissa krav vara uppfyllda. Ett av behörighetskraven är att företaget måste vara registrat hos Bolagsverket.

Ett annat krav är att varken företaget eller borgensmän får ha betalningsanmärkningar. För lån på upp till 200 000 kr måste en proprieborgen utfästas. För lån över 200 000 kr måste två stycken borgensmän anges. Dessa personer måste vara kreditvärdiga för att lånet ska godtas.