Aktivt Lån

Aktivtlån är en låneförmedlare till en annan förmedlare – Axo Finans. Det innebär att när du ansöker om lån på sidan är det egentligen Axo Finans som behandlar din ansökan. Så frågan är varför man inte går direkt dit. Vi kan inte se någon anledning att inte, så vill du låta Axo Finans göra jobbet kan du besöka deras tjänst på direkten.

Erbjudanden från 17 olika långivare samlas ihop och du får svar på kort tid. För att kunna ansöka måste du uppfylla vissa krav. Du måste ha en månadsinkomst på minst 12 500 kr /mån och en anställning. Pensionärer, arbetslösa och studerande kan med andra ord inte skaffa ett lån genom Aktivtlån.

Du måste också vara minst 24 år och ha ett rent register hos UC från betalningsanmärkningar.

Lån på mellan 5 000 kr och 600 000 kr

De lån som Aktivt lån förmedlar är privatlån på mellan 5000 kr och 600 000 kr. Återbetalningstiden kan variera på korta 1 år till längst på 15 år. En ungefärlig månadskostnad ges redan när man fyller i ansökan.

Dock är det en individuell räntesättning. Så din faktiska kostnaden för lånet kommer du inte att se förrän du fått dina erbjudanden i retur. Räntorna kan variera från 6,99%-21,9%. Allt beror på vilken bank som lämnar offert och hur din ekonomiska betalningsförmåga bedöms vara.